“Elk kind is uniek”

Over ons

 

Ik ben Rian Oudshoorn in 2006  gestart als gastouder met de opvang van 6 kindjes in onze woning, drie dagen in de week. Geweldig om de kinderen het groene randje mee te geven op agrarisch vlak. Al snel vond ik het een uitdaging om de kinderopvang groter op te gaan zetten. De huisstal waar vroeger de koeien stonden ,en gemolken werden ,zijn wij gaan verbouwen naar kinderdagverblijf. Wij bieden kleinschalige,agrarische kinderopvang volgens de formule van de verenigde agrarische kinderopvang. Dit betekent dat we kwalitatief hoogwaardige kinderopvang aanbieden midden in een natuurlijke en landelijke omgeving.

De Speelboerderij biedt maximaal 26 kindplaatsen per dag, in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Wij werken met twee groepen; een babygroep, en een peutergroep.

De Speelboerderij is geopend van maandag tot en met vrijdag. Wij zijn geopend vanaf 7:30 u tot 18:00 u.

Wij hopen dat u via onze site de nodigde informatie over kinderdagverblijf de Speelboerderij verkrijgt. Mocht u na het bekijken van onze site nog vragen hebben dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om ons een mail te sturen naar info@kdvdespeelboerderij.nl  Vind u het prettiger om te bellen dat mag dit natuurlijk ook. Rian Oudshoorn 0297-272255